top of page
De sterrensteen deel 1 druk 2 3D.png
DE STERRENSTEEN DEEL 2 3D.png
DE STERRENSTEEN 3 3D zonder quote.png

De Sterrensteen #1 
Het boek der veranderingen

 

De Sterrensteen #2 
Het feest van de Wolfmaan

 

De Sterrensteen #3
De wedstrijd van de Wonderwerkers

 

Elfie schaamt zich dood voor haar ouders en de Sterrensteen, hun spirituele praktijk aan huis. Handlezen, toekomst voorspellen met tarotkaarten, kruidendrankjes brouwen van brandnetels...

Waarom kunnen Ed en Petronella niet gewoon normaal doen? Vooral nu Elfies nieuwe buurjongen Mats zich overal mee wil bemoeien!

Wanneer er weer eens een vreemde klant voor de Sterrensteen staat, die aan haar vraagt of ze een oud boek kan bewaren, kijkt Elfie niet raar op. Maar dan duiken er schimmige figuren op in het dorp…

 

In welk geheimzinnig mysterie is ze verwikkeld geraakt? En kan ze Mats vertrouwen?

In dit spannende tweede deel van De Sterrensteen geeft Elfies moeder, Petronella, een bijzonder feest ter ere van de volle maan. 

Elfie is in paniek: die rare maanfeestgasten komen maar liefst vier dagen bij hen over de vloer! 

Tot overmaat van ramp wil de grootste pestkop van Elfies klas ook bij het feest zijn. Dan kan ze op haar YouTube-kanaal aan iedereen laten zien hoe maf en zweverig Elfies ouders zijn. 

Algauw blijkt dat niet eens Elfies grootste zorg. Er wordt ingebroken in het dorp en samen met haar buurjongen Mats gaat ze op onderzoek uit. Alles wijst erop dat de dader een van Petronella's gasten is...

De burgemeester van Domperdal organiseert een groots televisiespektakel in het oude kasteel aan de rand van het dorp. Elfies moeder Petronella en andere 'Wonderwerkers' moeten met hun paranormale gaven indruk maken op de kijkers.

 

Elfie vindt het natuurlijk verschrikkelijk dat haar moeder meedoet. Wat zal iedereen wel niet zeggen als Petronella op tv allerlei zweverige rituelen uitvoert? Maar terwijl Elfie druk bezig is om verslag te doen van het evenement, stuit ze met Mats op een groot mysterie in het kasteel. Een mysterie dat zo snel mogelijk moet worden opgelost voordat de verkeerde mensen er lucht van krijgen. Of zijn ze al te laat?

zomerboek.jpg
wonderboek.jpg

Het zonnige zomerboek
Heel veel spetterende voorleesverhalen over de zomer!

Een heerlijk dikke voorleesbundel met verhalen over het vieren van de zomer. Door meer dan 25 geweldige auteurs en illustratoren!

In deze bundel vind je onder andere mijn verhaal 'Bloesem en de zomerbruiloft', over een meisje dat zichzelf niet ziet. Niet écht. En een koningin die met de zomer wil trouwen.

Het wonderlijke winterboek
Heel veel hartverwarmende voorleesverhalen over de winter!

Een prachtige winterse voorleesbundel met heel veel nieuwe verhalen en illustraties. Door meer dan 25 geweldige auteurs en illustratoren! 
 

In deze bundel vind je onder andere mijn verhaal 'De Zalig Zoete Winterwedstrijd', over het meisje Luna dat met haar oma meedoet aan een bakwedstrijd. Een verhaal over hoe je verrassende ontdekkingen kunt doen wanneer alles anders loopt, en dat volwassenen ook niet alles weten. 

Ook lees je mijn verhaal 'Mevrouw Katinka en het Midwinterfeest', over het meisje Bes dat bij haar gekke buurvrouw moet logeren. Een verhaal over afscheid, rouw en het verwelkomen van het licht wanneer alles donker lijkt. 

bottom of page