top of page
Facetune_06-05-2023-10-48-34 2.HEIC
Auteur .png

NIEUW: 

'De Vriezels - De griezeligste familie De Vries ooit' is nu overal verkrijgbaar! Bestel hem hier: 

Ik ga met De Vriezels op griezeltour! Kom je langs? Neem een kijkje in mijn agenda: 

De Sterrensteen #2 - Het feest van de Wolfmaan  

Bekijk hier de officiële boektrailer! 

De Sterrensteen #1 - Het Boek der Veranderingen  

In de Sterrensteen-serie speurt Elfie naar misdaadnieuws, terwijl haar ouders zich bezighouden met handlezen, de toekomst voorspellen en kruidendrankjes brouwen. Zij hebben een spirituele praktijk aan huis: De Sterrensteen. Vijf meiden van 11 jaar oud vertellen wat ze van het boek vonden. 

RECENSIES

Evelyn Evertsen-Romp,
boekhandel Westerhof

"Kelly van Kempen heeft aan ieder detail gedacht, alle losse eindjes worden netjes afgewerkt, en de personages zijn zó echt, zó leuk, zó uniek, dat ik het gevoel heb dat ik ze al jaren ken, en ik miste ze vanaf het moment dat ik het boek uit had."

"Kelly van Kempen zet met gepaste spanning en een fijne dosis luchtigheid een betrouwbaar eerste deel neer van een nieuwe serie vol geheimzinnigheid rondom een spirituele praktijk die absoluut geschikt is voor vervolg-avonturen."

Marleen Struik, 
Boekhandel Lovink

“Het Boek der Veranderingen is een parel waar ik niet anders dan vol lof over kan schrijven. En volgend jaar volgt er gelukkig nóg meer, want het is pas het eerste deel in de spannende Sterrensteen-serie van de talentvolle Kelly van Kempen.”

Kirsten König,
de Kinderboekwinkel Amsterdam

bottom of page